Man överfallen vid Arenan – misstänkt mordförsök

I onsdags eftermiddag blev en man i 19-årsåldern överfallen utanför Arena Vänersborg. Enligt polisen hade han stickskador och tog sig själv till sjukhus. Under natten greps en ung man misstänkt för mordförsök alternativt dråpförsök.

ANNONS
|

Det var vid 16-tiden på onsdagen som mannen i 19-årsåldern ska ha överfallits utanför Arena Vänersborg.

– Han har fått stickskador men kunde själv ta sig till sjukhus, säger Hans-Jörgen Ostler, presstalesperson vid polisen region Väst.

Polisen kontaktades vid 22-tiden på kvällen och begav sig då till brottsplatsen, som spärrades av.

Misstänkt anhållen

Senare under natten, vid 03:30-tiden, greps och anhölls en man i 18-årsåldern som nu är misstänkt för försök till mord alternativt dråp.

– Nu arbetar polisen vidare med utredningen och att kartlägga händelseförloppet. Det hålls förhör med den misstänkta och en teknisk undersökning på platsen genomförs. När det är möjligt ska även den skadade mannen höras, säger Hans-Jörgen Ostler.

ANNONS

Känner den misstänkta och offret varandra?

– Det är för tidigt i utredningen att svara på om några såna uppgifter har framkommit än. Skulle det vara så är det mycket möjligt att sån information omfattas av förundersökningssekretessen.

Mannens skador uppgavs initialt vara allvarliga och polisen har inga nya uppgifter om hur hans tillstånd är under torsdagen. TTELA har varit i kontakt med NU-sjukvården som inte heller har kunnat kommentera mannens tillstånd.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS