En man i 35-årsåldern försökte stjäla 40 ägg genom att lägga paketen i barnvagnen och sedan försöka gå förbi kassan.
En man i 35-årsåldern försökte stjäla 40 ägg genom att lägga paketen i barnvagnen och sedan försöka gå förbi kassan.

Man försökte sno ägg i en barnvagn

På onsdagen upptäckte personal på Hemköp i Vänersborg att en man försökte stjäla ägg. Mannen lade ner flera paket i en barnvagn och försökte gå ut.

ANNONS
|

Det var vid halv tre- tiden på onsdagseftermiddagen som mannen var och handlade. När han gick i butiken passade han på att lägga två paket med ägg i barnvagnen.

– Det var två stycken 20-pack med ekologiska ägg som han försökte stjäla. Man såg på övervakningsfilmen att det inte var ett misstag – att han hade råkat glömma varorna, om man säger så, säger Matias Hasselström, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i östra Fyrbodal.

På övervakningsfilmen ser man hur mannen, som är i 35-årsåldern, grejer och försöker göra så att stöldgodset i vagnen inte syns. När personal konfronterar honom erkänner han det aktuella brottet.

ANNONS

En anmälan om ringa stöld upprättades på plats, och mannen var sedan fri att gå.

Mannen är känd av polisen sen tidigare och åtalades senast i maj för liknande brottslighet.

Stöldgodset ska ha ett värde av 150 kronor.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS