Personbil i singelolycka – voltade av vägen

Det var under söndagseftermiddagen som en bil voltade och körde av vägen på väg E45 i höjd med Kuserud mellan Brålanda och Mellerud.

ANNONS
|

Omkring klockan 17 på söndagseftermiddagen kom larmet om att en personbil voltat och kört ned i ett dike på E45 vid Kuseröd norr om Brålanda.

– Räddningstjänst och ambulans är på plats och gör en bedömning av situationen vilket innebär att vi i nuläget inte har några uppgifter om skadeläget, sade SOS Alarm då.

Strax efter klockan 18 meddelade Närf att tre personer förts till sjukhus med lindriga skador.

– Personbilen som körde av vägen har glidit på taket en bit innan den stoppades av ett träd. Det ska vara begränsad framkomlighet då vägen varit avstängd i båda riktningar i ungefär en halvtimme, sade Christian Andersson, vakthavande befäl på räddningstjänsten.

ANNONS

Trafiken släpptes sedermera på och var i rullning vid 18.45 enligt Trafikverkets hemsida.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS