Reparation av vattenläcka på Holmängens industriområde

Under onsdagen kommer vattnet stängas av i fastigheterna kring Holmängens industiområde. Det beror på att en vattenläcka ska repareras.

ANNONS
|

Idag, onsdag mellan klockan 7.00 och 18.00 kommer Vänersborgs kommun laga en vattenläcka. Det leder till att vattnet stängs av under dagen i fastigheterna på Holmängens industiområde.

På kommunens hemsida framgår att vattentankar kommer att finnas under dagen vid Holmgrens hörna på Parrarellgatan, Lottas sparköp på Skyttegatan och Holmängsgrillen på Holmängsgatan.

Där informeras även att det finns en risk att vattnet kan vara missfärgat när det släpps på igen, på grund av turbulens i ledningarna. Man ska då enligt uppgift låta kallvatten spola tills det blir klart.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS