Stopp i tågtrafiken på grund av signalfel

Just nu är det stopp i tågtrafiken mellan Vänersborg och Öxnered. Anledningen är signalfel och flera avgångar ställs in, meddelar Västtrafik.

ANNONS
|

Flera tåg mellan Öxnered och Vänersborg har ställts in. Det var strax efter klockan 13.30-tiden som ett signalfel uppstod.

Enligt Västtrafik ska personal vara på plats vid 14.10-tiden för att åtgärda felet. Vid 14.40-tiden skriver de i ett pressmeddelande att tågen beräknas gå som vanligt igen vid klockan 16. Den prognosen togs sedan tillbaka och det är återigen oklart när felet är fixat.

Vid 18-tiden på fredagskvällen meddelade västtrafik att stoppet kommer pågå till den 15 oktober klockan 16.00. Orsaker ska vara signalfelet, men Västtrafiks störningskoordinator kan inte bekräfta om det enbart är därför som stoppet kommer vara en vecka.

ANNONS

Gå in på Västtrafiks hemsida för att se om ditt tåg påverkas.

TTELA försöker nå Trafikverket för att ta reda på vad stoppet beror på.

Texten uppdaterades senast 18.20

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS