Tonåring misshandlades och knivhotades vid resecentrum

En man och en kvinna greps respektive omhändertogs vid resecentrum i Vänersborg under torsdagskvällen. Ett bråk ska ha urartat och lett till att en tonåring blev misshandlad och hotad med kniv.

ANNONS
LocationVänersborgs resecentrum||

Händelsen ska ha inträffat strax efter klockan 18.30 på torsdagen. En man och en kvinna i 30-årsåldern ska av oklar anledning ha börjat bråka med en ung man vid resecentrum i Vänersborg.

Bråket ska ha urartat och lett till att mannen, som är i tonåren, blev misshandlad och hotad med kniv.

– Målsägaren blev slagen i ansiktet, men kniven var inte inblandad i misshandeln utan användes bara som hot, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst.

Både mannen och kvinnan togs med av polis. Mannen greps misstänkt för misshandel, olaga hot samt brott mot knivlagen. Kvinnan togs in för fylleri.

ANNONS

Klockan 6 på fredagsmorgonen berättade polisen att både mannen och kvinnan nu sitter anhållna misstänkta för misshandel och olaga hot.

– Vi behöver göra kompletterande förhör under dagen. Vi har också någon utomstående som gjort iakttagelser, men om fler har gjort det så får de gärna höra av sig till oss, säger Gittan Carlsson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i östra Fyrbodal.

På fredagseftermiddagen meddelade polisen att de båda misstänkta hade släppts på fri fot men de är fortfarande misstänkta för brotten.

Den unge mannen ska enligt polis inte fått några påtagliga, fysiska skador.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS