Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Trafikolycka i Vänersborg

Två fordon frontalkrockade i en trafikolycka på måndagseftermiddagen i Vänersborg.
– Vi har precis kommit till platsen och fyra personer ska vara inblandade. Vägen kommer att vara avstängd i båda riktningarna under minst en timme, säger Johan Bäckström vakthavande befäl vid Närf i Trollhättan.

ANNONS
|

Olyckan inträffade på E45:an vid avfarten till Kristinelund vid Karlsro. Det ska enligt räddningstjänsten handlat om en frontalkrock mellan två fordon.

Vid 14.30 kom larmet från SOS Alarm om en trafikolycka i Vänersborg. Enligt de första uppgifterna skulle det vara flera fordon inblandade men när räddningstjänsten kom till platsen visade det sig vara två fordon som frontalkrockat.

– Vi har lämnat platsen men polisen är kvar och vägen är fortfarande avstängd då fordonen ska bärgas. Fyra personer av avförts med ambulans, säger Johan Bäckström vid 15.40.

Vid 16.15 hade trafiken åter släppts fram enligt trafikverket men det var fortfarande långa köer på platsen.

ANNONS

Enligt polisen har troligen ingen av de som tagits till sjukhus allvarligare skador. Polisen upprättar en anmälan om vårdslöshet i trafiken.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS