Trafikolycka skapade köer på E45

En personbil har kört på ett djur på E45 mellan Frändefors och Salbo. Trafiken var avstängd i båda riktningarna. Räddningstjänsten var på plats.

ANNONS
|

Trafikverket uppgav 16.49 att man ännu inte hunnit spärra av området och varnar därför trafikanter i området. Trafiken bedöms påverkas fram till klockan 17.35.

SOS Alarm berättade vid 17.00 att räddningstjänsten var på väg. Ambulans avvaktade.

Vid 17.05 uppgav Trafikverket på sin hemsida att olyckan hade stor påverkan på trafiken.

– Det är en personbil som har kört på ett djur. I nuläget vet man inte vad det var för något djur. Alla personer som var i bilen har tagit sig ut. Bilen har transporterats till en parkeringsficka längre fram längst vägen. Vi är på plats och städar utan efter djuret, säger vakthavande befäl på räddningstjänsten, vid klockan 17.20.

ANNONS

Vid 17.37 uppgav Trafikverket på sin hemsida att olyckan var avklarad.

SOS Alarm uppgav vid 17.50 att det var en älg som bilen krockat med. Personerna som befann sig i bilen behövde inte åka till sjukhuset.

Under kvällen hörde en läsare av sig som berättade att det inte var en älg som bilen krockat med utan en kronhjort.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS