Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Rajesh Kumar Singh

Vattenläcka i centrum – huvudleden stängdes av

Under tisdagseftermiddagen inträffade en vattenläcka på Edsvägen i centrala Vänersborg. Vid 23-tiden på kvällen var läckan lagad.

ANNONS
|

Edsvägen stängdes av i båda riktningarna mellan Gropbrovägen och Sparregatan. Vid 23-tiden var läckan lagad och trafiken kunde åter släppas på.

Under arbetets gång stängdes vattnet av. Detta påverkade boende på Edsvägen 20A,B,C, 27, 29, 31,33, Ringgatan 2 och Groppbrovägen 2. Efter att vattnet satts igång igen skickade kommunen med en hälsning till de boende.

– Missfärgat vatten kan förekomma i ledningarna på grund av turbulens. Låt ert kallvatten spola tills det åter är klart, sa Victoria Victoria Hallqvist på Vänersborgs kommun.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS