Woods enorma lyxbåt – värd 170 miljoner kronor

Har du 170 miljoner kronor som du inte vet vad du ska använda till? Då kan du passa på att skaffa en liknande båt som den som golfstjärnan, Tiger Woods, glider runt i.

ANNONS

Enligt Forbes var Tiger Woods värd cirka 800 miljoner dollar under 2018. Det går med andra ord ingen direkt nöd på golfstjärnan som spelat in enorma prispengar genom åren och dessutom haft flera minst sagt lukrativa sponsorkontrakt.

Sedan ett par år tillbaka har den 44-årige Tiger Woods haft en minst sagt lyxig båt som han glider runt i. Båten köpte han redan 2004 och ska enligt USA Today kosta cirka 20 miljoner kronor årligen att ha i drift.

Detta då båten inte kan framföras utan nio personer ombord som är ansvariga för båten.

All personal har sina egna utrymmen på jättebåten som är i tre våningar.

ANNONS

På båten finns fem sovrum, jacuzzi, gym, stort kök, flera stora sällskapsytor. Flera barer och en enorm matsal.

Egen biosalong ombord

Dessutom har Tiger Woods skaffat sig en biosalong, enligt Golf Channel.

Golfstjärnan har flera gånger tidigare berättat att han bor på båten när han spelar golf i New York. Förra hösten visade Woods att han fortfarande håller på den absoluta världstoppen när han tog seger nummer 82 på PGA-touren.

Nyligen var han med i den TV-sända välgörenhetsmatchen ”The Match: Champions for Charity” i Florida. Där möttes Tiger Woods och Phil Mickelson och hade Peyton Manning och Tom Brady som parhästar.

– Jag tycker att det ska bli intressant att se Tom och Peyton komma ut ur sina bekvämlighetszoner. De är vana vid att killar på 130 kilo försöker tackla dem, det är normen för dem. Nu kommer det att vara tystnad, bara dem och en golfboll. Det är modigt av dem att våga göra det här i direktsänd tv, sa Woods till Golf Digest.

Tiger Woods är även en av många idrottsstjärnor som har uttalat sig efter dödsmisshandeln av George Floyd.

”Jag minns upploppen i LA och lärde mig att utbildning är den bästa vägen framåt”, skriver Woods på Twitter.

ANNONS

”Vi kan framföra våra åsikter utan att bränna våra egna bostadsområden”, fortsätter Woods.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS