Olycka, blåljus, genre
Olycka, blåljus, genre

Bil kört in i mitträcke – två olyckor i snöovädret

Två trafikolyckor har inträffat under tisdagseftermiddagen.

ANNONS
|

Den första olyckan inträffade på E45 i höjd med Lane Ryr-motet vid 15-tiden på tisdagen och räddningstjänst larmades till platsen. Enligt inre befäl vid räddningstjänsten handlar det om en singelolycka.

– Det var halt på vägen och en bilist har kört in i vägräcket.

Ingen person skadades i samband med händelsen. Olyckan inträffade i södergående riktning och räddningstjänsten hjälpte till att flytta bilen. Trafiken ska inte ha påverkats i någon större utsträckning.

Vid 17-tiden inträffade ytterligare en olycka på väg 44 vid Väne-Ryr. Enligt polisen var det en personbil som fått sladd, kört in i ett räcke och därefter ner i diket.

ANNONS

Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till platsen och räddningstjänsten fick stänga vägen för trafik i riktning mot Trollhättan under bärgningsarbetet. Bilens förare fick föras till sjukhus med ambulans.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS