Bil voltade – ung kvinna till sjukhus

Tidigt på måndagsmorgonen körde en bil, med två unga kvinnor i, av vägen. En av dem fick föras till sjukhus. Kvinnan som körde bilen misstänks bland annat för rattfylleri.

ANNONS
|

Det var vid 04-tiden på måndagsmorgonen som SOS Alarm fick larm om singelolyckan.

En personbil hade kört av vägen och voltat vid Frändeforsvägen, strax innan nerfarten till Ursand.

– De hade väjt för vilt, som jag förstod det som, säger Carl Lindblom, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Östra Fyrbodal.

Polis och ambulans larmades till platsen.

Enligt polisens presstalesperson färdades två kvinnor i 20-årsåldern i bilen. En av dessa fick föras till sjukhus för kontroll. Skadeläget är i nuläget oklart, men enligt polisen ska det inte röra sig om allvarliga skador.

Förundersökning är inledd och föraren misstänks för rattfylleri, narkotikabrott, olovlig körning samt vårdslöshet i trafik. Passageraren misstänks för ringa narkotikabrott.

ANNONS

Bilen fick sedan bärgas från platsen.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS