De får Vänersborgsgalans evenemangspris

Många klubbmedlemmar, spelare och företag går samman för att samla ihop pengar till förmån för Barncancerfonden. Nu prisas Älvsvingen för den goda gärningen.

ANNONS
|

Den rådande coronapandemin satte stopp för planerna på att anordna årets upplaga av Vänersborgsgalan.

Men arrangerande Forum Vänersborgs fyra hederspriser delas ut ändå, och TTELA följde med när galans ständige konferencier Erik Torstensson begav sig ut för att uppvakta årets pristagare.

LÄS MER:Hon får Vänersborgsgalans kulturpris

Efter att ha mött upp RF Sisus Idrottsutbildarnas Lasse Halma, Charlotte Österman, ledamot i Forum Vänersborgs styrelse, och Vänersborgs kommuns evenemangsutvecklare Stefan Leijon begav sig den ambulerande galan till Onsjö Golfklubb för att möta upp med och hylla personerna bakom evenemanget Älvsvingen: Stefan Björklund, Martin Forsström, Glenn Karlsson och Peter Asp.

Ett gäng som med stor passion för golfen också gjort en stor insats för cancerforskningen.

ANNONS

LÄS MER:Han får Vänersborgsgalans näringslivspris

LÄS MER:Han får Vänersborgsgalans idrottspris

Se uppvaktningen i spelaren ovan.

En jury har gallrat och tagit fram sju evenemang i Vänersborg. Vinnaren avgjordes sedan genom en omröstning på ttela.se. Totalt kom över 500 röster in.

Den fullständiga beskrivningen av Älvsvingen, som tilldelas Vänersborgsgalans Hederspris 2020: Evenemang:

”Ett årligt arrangemang som på två år samlat in hela 377 800 kronor till Barncancerfonden. Onsjö Golfklubb arrangerar tillsammans med klubbens medlemmar Martin Forsström, Stefan Björklund och Glenn Karlsson en tävling där välgörenhet står i främsta rummet. Tävlingen har på två år gästats av totalt 268 spelare och 64 samarbetspartners. Näringsliv i samarbete med föreningsliv med möjlighet att visa upp sina produkter, samt skapa nya nätverk. En heldag på golfbanan avslutas med prisutdelning och bankett. Allt för en god sak”.

LÄS MER:Dags att rösta fram Årets evenemang

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS