Bilden är tagen i ett annat sammanhang.
Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Bild: Stefan Bennhage

Epa-traktor i viltolycka – gick i två delar

Strax efter midnatt körde en A-traktor av vägen efter att ha väjt för ett rådjur. Händelsen skedde på vägen ner mot Ursands camping.

ANNONS
|

Fordonet hade kört ner i ett skogsparti längs vägen och upptäcktes av en förbipasserande polispatrull. De fann två kvinnor i a-traktorn, som uppgav att de hade väjt för ett rådjur och kört av vägen.

– Fordonet hade delat sig i två delar, säger Johan Ytterberg, inre befäl på Närf, som också uppger att de var på plats och var behjälpliga.

Kvinnorna ska ha varit chockade och fick föras med ambulans till Näl för kontroll. Skadeläget är i nuläget oklart, men det finns inga misstankar om brott.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS