Försvunnen man hittad

En man i 60-årsåldern anmäldes försvunnen från sitt hem på Torpaområdet i Vänersborg. Senare på kvällen var mannen återfunnen.

ANNONS
|

Polisen efterlyste tips och iakttagelser från allmänheten för att hitta en man som försvunnit i Vänersborg. Mannen är i 60-årsåldern, cirka 180 centimeter lång och har normal kroppsbyggnad.

– Vi har några patruller som är ute och letar. Men vi har inget sökområde utan patrullen kommer söka runtomkring men vi behöver allmänhetens hjälp för att hitta honom, säger Matias Hasselström, jourhavande förundersökningsledare på polisen.

Senare på kvällen var mannen återfunnen.

– Han hade varit ute och gått och var i samma skick som när han lämnade, säger Anders Wennergren, vakthavande befäl vid polisen.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS