Fira nyår digitalt med kommunen

Klockan 14 på nyårsafton blir det premiär för ett digitalt nyårsfirande med Vänersborgs kommun. På grund av den rådande pandemin har kommunen valt att fira rejält på webben.

ANNONS
|

Sändningen leds av programledare Erik Torstensson som tillsammans med gäster bjuder på lokala tillbakablickar, gäster, musik och ett fyrverkeri av nyårshälsningar från olika håll och kanter.

Bland gästerna i studion är bland annat TTELA:s chefredaktör Cecilia Frisk, Annalena Levin, kommunfullmäktiges ordförande, Bo Knutsson, antikrundan, Maria Engström Weber, vd Visit Trollhättan och Vänersborg samt Stefan Leijon, evenemangsutvecklare Vänersborgs kommun.

Mer information finns på Vänersborgs kommuns hemsida. Gott nytt år!

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS