Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Flera fordon i krock på E45

Två personbilar frontalkrockade på E45 vid Dykälla i Vänersborgs kommun. Räddningstjänst och ambulans åkte till platsen, men ingen person behövde föras till sjukhus. Under räddningsarbetet var avstängd.

Larmet inkom till vid halv sju på söndagskvällen. Enligt Trafikverket har olyckan stor påverkan på trafiken preliminärt fram till halv åtta på söndagskvällen.

– Det ska röra sig om två personbilar som har frontalkrockat. Det är oklart hur många personer som är inblandade i olyckan, men någon ska sitta fast i en av bilarna. Räddningstjänst och ambulans är på väg till platsen, säger Ola Nilsson teamledare på SOS Alarm.

– Det är två bilar som har kört ihop av oklar anledning. Ingen ambulans är på plats och alla personer var talbara när vi kom fram till platsen, säger Tony Karlsson inre befäl på räddningstjänsten.

Vid kvart över sju kunde räddningstjänsten lämna platsen.

– Det var en kraftig smäll, men ingen person behövde föras till sjukhus. Båda bilarna behövde bärgas och vi är klara sen en liten tid tillbaka, säger Tony Karlsson inre befäl på räddningstjänsten.