Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Flera fordon i olycka på E45

Två personbilar är inblandade i en trafikolycka på E45 i höjd med Dykälla, Frändefors. Strax efter klockan 18 verkar trafiken flyta på förbi platsen. Två personer har förts till sjukhus med ambulans.

Larmet om olyckan kom strax innan 17.30 på måndagskvällen. Ambulans, räddningstjänst och polis larmades ut.

– Vad jag har fått till mig så är det en person som har kört in i baken på den andra, säger Peter Gustafsson, inre befäl på Norra Älvsborgs räddningstjänstförbund strax innan klockan 18.

Olyckan ska ha skett i norrgående riktning. Enligt TTELA:s reporter Gabriel Andersson var det totalt stopp norrut strax innan Frändefors vid 17.40. Mötande trafik verkade dock rulla på,

De inblandade bilarna står i en ficka vid vägen och trafiken kan långsamt rulla förbi enligt Peter Gustafsson. som beskrev läget på platsen som lugnt.

Två person har fått föras med ambulans till sjukhus, skadeläget är okänt men enligt Peter Gustafsson har en person klagat på nacksmärta.

Polisen har till en början ingen misstanke om brott.

– Vi kommer åka till sjukhuset och höra de inblandade först, säger Anna Göransson, presstalesperson vid polisregion Väst,

Strax efter klockan 18 har räddningstjänsten lämnat men en ambulans är kvar på platsen. Trafikverket hade då även tagit bort sitt meddelande om trafikstörningar förbi olycksplatsen. Vid 18.30 hade även den tredje ambulansen lämnat, utan patient.