Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
1/11

Fynd med en historia på köpet

Kläder, skor och leksaker verkade gå bäst. Men vissa fyndade också inredning för att piffa till lägenheten. VFK:s loppis i Arena Vänersborg höll öppet sina portar i helgen.

Redan från klockan tio på lördagen fylldes det på med folk, för många ville väl inte gå miste om att hitta de bästa godbitarna.

Hani Haj Hamdo och Nadia Dermush från Vänersborg var väldigt nöjda med sina inköp för att få lägenheten fin. De hade hittat en tavla, en duk, lysrör, en massa bra sladdar och en dramaten-väska.

– Sedan har det blivit lite barnkläder också och en matta, men den har vi redan släpat hem. Vi vill inte gå och bära på den. Det är jättebiliigt och fina saker på loppisen, säger Hani.

De har också tänkt till och packar de stora sakerna i en gammal uttjänt barnvagn.

Vissa är där främst för att sälja, som Katarina Chmaj.

– Det har rullat på ganska bra. Det är en väldigt positiv stämning och blandat med folk. Jag tycker det är bra att handla second hand, det är klimatsmart, säger hon.

Det som funkar bäst att sälja är kläder och skor, och man får bara beredd på lite köpslagning.

Men hon har också hunnit kolla runt själv lite.

– Jag har inte hittat något än, men jag har skickat iväg svägerskan på uppdrag. Man kan hitta ovanliga saker, och få en historia på köpet, säger Katarina Chmaj.