Garageinbrott i Vänersborg

Det var vid lunchtid på tisdag som polis larmades till ett garageinbrott på Petersbergsvägen i Vänersborg. En person är nu gripen och ska förhöras under onsdagen.

ANNONS
|

Ett vittne tillkallar polisen efter att denne sett två personer, en man och en kvinna, bryta upp porten till ett garage. När de upptäcker att de blivit påkomna springer de åt varsitt håll. Polisen lyckades senare gripa kvinnan i närområdet efter en stunds letande. Men mannen är fortfarande på fri fot.

Under tisdagskvällen var den misstänkte fortsatt anhållen.

– Personen är fortsatt anhållen och ingen mer är frihetsberövad i nuläget, säger Ove Larsson, jourhavande förundersökningsledare.

Det är i nuläget oklart vad, om något, paret kommit över i garaget.

– Det har varit inbrott i sex olika garage, kommer man in genom en port så kommer man till de andra. Vi har inte hunnit prata med alla målsäganden än, så vi vet inte exakt vad som är bestulet, säger Jacob Hellåker, jourhavande förundersökningsledare.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS