Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Marita Engqvist och Lennart Larsson ser fram emot flytten till de nya lokalerna på Hamngatan, som syns i bakgrunden. Bild: Stefan Bennhage. 

Här ligger TTELA:s nya redaktion

På onsdag flyttar TTELA in i den nya redaktionen på Hamngatan i Vänersborg. – Vi är nöjda både med hur lokalerna ser ut och det centrala läget, säger redaktionschefen Marita Engqvist.

Sedan några år tillbaka har tidningens redaktion varit stationerad på Drottninggatan i Vänersborg, men nu går flyttlasset en liten bit söderut. Den nya adressen kommer vara Hamngatan 3, i fastigheten närmast rondellen vid resecentrum.

– Dels är vi i behov av för oss bättre anpassade lokaler, dels går det nuvarande hyreskontraktet ut. Fastighetsägaren har andra planer för det hus som vi befinner oss i nu och för oss innebär det en naturlig tidpunkt att flytta, säger redaktionschefen Marita Engqvist.

Redan under tisdagen kommer TTELA-skylten monteras ner på Drottninggatan, för att senare sättas upp vid det nya kontoret.

– Vi kommer finnas mitt i smeten, ett stenkast från såväl kommunhuset som stationen. Vi är nöjda både med hur lokalerna ser ut och det centrala läget, säger Lennart Larsson, platschef på TTELA.

Självfallet kommer läsare även framöver att kunna lämna meddelanden och lösningar till Storkrysset i brevlådan, som alltså flyttar med till Hamngatan.