Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Team Sikhalls båt har en toppfart på mellan 75-82 knop.

Hallå där: Magnus Larsson i Team Sikhall

Team Sikhall från Vänersborg deltog i helgens poker-run i Stockholm, ett båtrace där man gör upp i en pokerturnering, Magnus Larsson är skeppare på båten.

Hur gick det för er i helgen?

– Det har gått kanonbra och alla som var med är supernöjda. Ett poker-run handlar inte om placering, men utomskärs gör båtarna upp och där låg vi med bland de 10-12 snabbaste. Det är jättekul att det går så bra för en båt från landsorten och som samtidigt har en begränsad budget, men ändå har en snabb och trevlig båt. Det här är det roligaste man kan göra med kläderna på, säger Magnus Larsson med ett skratt.

Hur har intresset varit för ert deltagande?

– Det har varit ett enormt intresse och folk har följt oss hela helgen, vår facebooksida har fått dubbelt så många följare och min telefon har inte slutat ringa. På plats i Stockholm så har tusentals personer följt båtarna från klippor och broar. Det är också många som har ankrat upp sina båtar för att följa och det är jätteroligt. Under helgen har vi omsatt mer i Sandhamn än under hela Gotland runt, säger Magnus Larsson.

När får vi se Team Sikhall nästa gång?

– Vi kommer att vara med i Vänern poker-run 29 juli, som är nästan lika stort som båtträffen i Stockholm. Då kommer vi som en av få båtar åka dit rakt över Vänern, säger Magnus Larsson. Sen kommer vi också köra Smögen poker-run i Augusti som är nästan lika stort som det i Stockholm.

Vad är det bästa med ett poker-run?

– Gemenskapen, båtarna och att alla som är där har fantastiskt roligt. Det allra bästa är att ingen skadade sig och att det inte förekom några olyckor, avslutar Magnus Larsson från Team Sikhall.