Inbrott – bil körde in i skyltfönster

En av de tre bilar som stals under tidig juldagsmorgon, körde in i ett skyltfönster till en elbutik i Vänersborg.

ANNONS
|

TTELA rapporterade under juldagen om tre bilar som stulits från en lokal i Trollhättan. Vid 05.40 samma morgon, larmades polisen till en elbutik i Vänersborg. En av de tre bilarna, en grön lätt lastbil, ska ha kört igenom skyltfönstret.

– Bilen stod kvar och gick på tomgång när vi kom dit, vi har inga misstänkta men vi har en del i beslag för att kunna göra en teknisk undersökning, säger Ola Kleinert, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i östra Fyrbodal.

Enligt uppgift ska ett okänt antal personer tagit sig in i butiken och stulit hemelektronikprodukter och sedan försvunnit i en eller flera bilar i full fart.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS