Inbrott i villa

På fredagseftermiddagen larmades polisen om ett villainbrott i Vargön. Tjuvarna ska ha tagit sig in genom altandörren.

ANNONS
|

Klockan 17.25 fick polisen in ett larm gällande inbrott i en villa. En polispatrull åkte till platsen.

Runt 18.20 tiden kan Ola Kleinert, jourhavande förundersökningsledare vid polisen berätta vad som inträffat:

– De som bor där var borta i två timmar under eftermiddagen, under den tiden har tjuvarna gått in genom altandörren och sökt främst i sovrummet.

Det som blev bestulet var smycken, till vilket värde är i nuläget oklart. Polisen har upprättat en anmälan gällande grov stöld.

– Det är sådana tider nu, när det blir mörkt ute på eftermiddagarna ser man tydligt när folk inte är hemma, så man bör vara observant.

ANNONS

Polisen har i nuläget inga misstänkta, men de ska ta med vissa saker från villan för teknisk undersökning. I övrigt har de talat med grannar och de som bor i huset.

– Vi får se om det kommer in några fler iakttagelser, kanske något okänt fordon eller någon som stryker runt i tomterna, säger Ola Kleinert.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS