Inbrott på företag i natt

Någon eller några tog sig olovligen in på ett företag på Onsjö i Vänersborg natten mot torsdagen. Det är i nuläget oklart vad som stulits.

ANNONS
|

Det var vid 3-tiden natten mot torsdagen som polis larmades till ett företag på Onsjö efter att ett larm på företaget gått. Patrull skickades till platsen, men då fanns ingen kvar på platsen.

Men någon eller några ska ha brutit sig in i en byggnad.

– Ägarna får titta igenom vad som är stulet och vi ska försöka analysera eventuella övervakningsfilmer så får vi se vad det kan leda till, säger Per Sillén, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i östra Fyrbodal.

Polisen har upprättat en anmälan om stöld genom inbrott.

– Skulle det mot all förmodan vara att ingenting saknas så är det fortfarande ett olaga intrång.

ANNONS

Ingen är i skrivande stund gripen och polisen har inte heller någon misstänkt. Vad det är för företag hade Sillén ingen uppgift om på torsdagsmorgonen.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS