Knivrån mot butik

Det var vid 18.40 tiden på fredagskvällen som en butik utsattes för ett rån i centrala Vänersborg. På lördagsmorgonen var fortfarande ingen gripen.

ANNONS
|

Enligt polisen ska två maskerade män hotat personalen i butiken på Edsgatan i Vänersborg.

– Uppgiften säger att en av rånarna höll en kniv i handen som denne hotade med. Men båda var med på det och båda hade halsdukar eller liknande framför ansiktet, säger Ulla Breem, presstalesperson hos polisen Region Väst.

De två männen ska där kommit över, en i nuläget, okänd summa pengar.

– Vi har ingen uppgift om hur mycket det handlar om. Men det brukar inte handla om väldigt stora summor då det inte är mycket kontanter i omlopp. Men det är såklart illa nog ändå.

ANNONS

Ingen ska ha kommit till skada vid rånet och ingen är i nuläget gripen. Polisen ska ha tillgång till både vittnesmål och videoupptagningar från butikens säkerhetskameror.

– Ingen är misstänkt men vi har vissa uppslag att jobba vidare med, så vi har vissa förhoppningar om att kunna hitta gärningsmännen, säger Owe Larsson, jourhavande förundersökningsledare hos polisen.

Under lördagsmorgonen säger polisen att de fortfarande jobbar med ärendet, men att ännu ingen är frihetsberövad.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS