Foto: TT
Foto: TT

Kvinna försökte bryta sig in med skruvmejsel – sparkade på polisman

En kvinna greps under lördagskvällen, efter att ha sparkat på en polisman och försökt bryta sig in med skruvmejsel i Brålanda.

ANNONS
|

En kvinna i 30-årsåldern gick omkring med en skruvmejsel i handen och knackade dörr på en gata med enplansvillor i Brålanda vid halvsjutiden under lördagskvällen. En boende i kvarteret anade misstankar och ringde polisen. När patrullen kom till platsen strax därefter påträffades kvinnan, påtagligt påverkad av narkotika, och hon ska då ha sparkat en av polismännen mellan benen. Hon greps på plats för våld mot tjänsteman.

Under kvällen inkom också en anmälan om försök till grov stöld, från en boende i kvarteret. Enligt anmälan ska kvinnan ha försökt bryta upp två dörrar till hans villa, men inte lyckats. Kvinnan satt anhållen under natten för inbrottsförsöket, men i brist på bevis kommer hon att släppas på fri fot under söndagen.

ANNONS

Under söndagen kom det in ytterligare en anmälan om inbrott från samma gata, men det är i nuläget oklart om det har ett samband med de andra.

ANNONS