Larm om trafikolycka på E45 – flera fordon inblandade

Räddningstjänsten larmades till en trafikolycka på E45, mellan Brålanda och Frändefors, på måndagskvällen. En bil tappade däcket och kolliderade därefter med mötande bil.

ANNONS
|

Larmet kom vid klockan 19.40 på måndagen. Två bilar var inblandade i en olycka på E45 mellan Frändefors och Brålanda, i höjd med Röstorp.

Räddningstjänsten meddelar att det rör sig om en bil som tappat ett däck i farten. Den ska därefter ha kört över i mötande körfält och kolliderat med en mötande bil.

Räddningstjänsten stängde initialt av vägen medan ambulanspersonal såg till en av personerna i bilarna. Men SOS Alarm kunde sedan meddela att ambulansen lämnade platsen utan att ta med någon för vård.

Vid klockan 20.30 meddelar räddningstjänsten att de lämnat platsen.

Enligt Trafikverket ska trafiken flyta på.

ANNONS

Tre personer ska ha varit inblandade i kollisionen, enligt SOS Alarm.

– Det finns ingen misstanke om brott, uppger Fredrik Larsson, som under sitt måndagspass jobbade som jourhavande förundersökningsledare inom polisen i östra Fyrbodal.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS