Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Lastbil fastnade under järnvägsbom

En lastbil har fastnade under en järnvägsbom på E45 i höjd med Frändefors på måndagseftermiddagen. Och strax norr om Håverud är det påverkan på trafiken då en lastbil fått problem.

Olyckan inträffade, enligt Trafikverket, strax efter klockan 16 på måndagseftermiddagen. En lastbil har fastnat under en järnvägsbom.

Personal från Trafikverket är på plats men det är för närvarande trångt att passera. Olyckan påverkar trafiken i båda riktningarna.

Trafikverkets prognos löd initialt att problemet skulle vara avhjälpt vid klockan 17, men sluttiden flyttades sedan fram till cirka klockan 18. Strax innan klockan 18 hade Trafikverket tagit bort sin varning på som hemsida.

LÄS MER: Så mycket snö kan falla idag

Polisen är inte utskickade i ärendet och hade inte heller några detaljerade uppgifter om väglaget i området på måndagskvällen, men vädret har varit besvärligt i Västsverige under måndagen.

– Alla vet väl om att det är halt får vi hoppas, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson.

Även på länsväg 2221, strax norr om Håverud i Mellerus kommun, är det nu mycket stor påverkan på trafiken då en lastbil med släp fått problem. Detta i höjd med Glyckshult. Enligt Trafikverket rådde det stor påverkan på trafiken fram till cirka klockan 19, då varningen togs bort på Trafikverkets hemsida.