Man gripen för våldsamt motstånd på krog

Sent på lördagskvällen greps en man efter att han varit våldsam och stökig på en krog i Vänersborg.

ANNONS
|

Det var strax efter klockan 23 på lördagskvällen som polis tillkallades till en restaurang på Kungsgatan i Vänersborg.

En ordningsvakt hade då gripit en man som betett sig illa. När patrullen väl var framme hade mannen handfängsel och var berusad.

– Ordningsvakten har gripit mannen av någon anledning, förmodligen störning på krogen eller liknande. Han har inte gjort vad han blivit tillsagd utan blivit våldsam, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson vid Region väst.

Mannen, som är i 20-årsåldern, fick följa med till polisstationen för att sova ruset av sig. Han är misstänkt för våld mot tjänsteman samt våldsamt motstånd.

ANNONS

– De kommer att hålla förhör med mannen när han nyktrat till. Det går ju inte att ha förhör med någon som är påstruken, säger Fuxborg.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS