Man påkörd efter dispyt

En ordväxling ledde till att en man försökte köra på en annan på en parkeringsplats. Det hela ledde till en anmälan om grov misshandel.

ANNONS
|

Klockan var strax innan 17 på torsdagen när polisen larmades till en parkeringsplats i Vänersborg. Anledningen till larmet var att en ordväxling mellan två män, om hur ett fordon framförts, gick så långt att den ena mannen körde på den andra med sin bil.

– Den attackerade mannen lyckades begränsa sina skador till den grad att han endast blev ”touchad” av bilen och kände lite smärta i kroppen. Han behövde inte åka till sjukhus med ambulans, säger polisens jourhavande förundersökningsledare Viktor Sparre.

Polisen kom till platsen och grep mannen som gick till attack. Han är i 35-årsåldern.

– Även om det bara ledde till en lindrig skada så rubricerar vi det hela som grov misshandel då han använder sig av ett fordon, säger Viktor Sparre.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS