Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Man rånad – påhoppad av flera personer

En man ska ha blivit rånad i centrala Vänersborg på måndagskvällen. Polisen vill ha in tips från den som gjort iakttagelser.

Det var vid 18.30-tiden som en man ringde polisen och uppgav att han blivit rånad när han cyklade i närheten av tågstationen i Vänersborg. Det skriver polisen på sin hemsida.

Enligt målsäganden ska flera personer ha hoppat på honom och han har då ramlat av cykeln i samband med detta. Därefter ska någon ha tagit hans väska med mobiltelefon och kontanter i. Han ska ha uppgett att han blivit slagen i samband med händelsen.

— Han har skrapsår i ansiktet, men ska inte behöva vård, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson.

Målsäganden har inte kunnat uppge något signalement på de misstänkta gärningsmännen och har inte heller kunnat säga vart de sedan tog vägen.

Söker vittnen

Polis kommer till platsen och en anmälan om rån skrivs. Mannen och personer i området har hörts av polis, men i nuläget är det oklart om det finns några vittnen till själva händelsen.

– Det har hållits förhör med personer i närheten – men jag inga uppgifter om att någon sett händelseförloppet direkt, säger Anna Göransson.

Vid 20-tiden är polisen kvar på platsen. Det finns i skrivande stund ingen misstänkt för rånet.

Polisen vill gärna ha in iakttagelser från allmänheten. Dessa kan lämnas på telefon 114 14.

– Har man gjort iakttagelser i området är vi intresserade av det, säger Håkan Larsson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i östra Fyrbodal.