Man till sjukhus efter misshandel

Polisen larmades till en misshandel på Flanaden i Vänersborg natten mot fredag.

ANNONS
|

Larmet kom mellan klockan 03 och klockan 04 natten mot fredagen. Ett okänt antal personer ska då ha varit i bråk på Flanaden i Vänersborg. En man i 20-årsåldern fördes efter detta med ambulans till Näl.

Polisen har upprättat en anmälan om misshandel och utreder nu upprinnelsen till bråket. Det är i skrivande stund oklart hur många personer som varit inblandade och om tillhyggen har använts eller inte, men det ska bara finnas en målsägande i ärendet.

– Vi jobbar med att samla in mer uppgifter om vad som hänt och eventuellt ska vi höra folk under dagen, säger Morgan Svensson, gruppchef vid utredningsenheten i Vänersborg på fredagsmorgonen.

ANNONS

På fredagseftermiddagen fanns ingen gripen eller misstänkt för brottet.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS