Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Misstänkt tjuv med pilbåge släppt

Den man som påträffats i Vargön med en väska med misstänkt stödgods på har nu släppts av polisen. Polisen ber nu allmänheten om hjälp att finna den eventuella brottsplatsen.

Larmet kom till polisen vid 1-tiden natten till fredag.

– En man hade iakttagits på Storegårdsvägen i Vargön. Han gick runt och kände på dörrar, säger Johan Raske, jourhavande förundersökningsledare på polisen.

När polispatrullen kom fram hittade de inte mannen, men efter att ha åkt till platsen igen lite senare observerade man en man som hade en större väska intill sig med misstänkt stöldgods i.

Vad var det i väskan?

– I väskan fanns utöver en svart pilbåge, ett tangentbord och lite andra saker. Det såg inte direkt ut som en packad väska för att man ska åka iväg för ett tag, säger Martin Svedberg, gruppchef hos polisen. 

Mannen, som är i 40-årsåldern och kommer från Trestadsområdet, greps tidigare under dagen misstänkt för stöld genom inbrott men polisen meddelar att mannen har släppts.

Varför har mannen släppts?

– Mannen är inte misstänkt just nu och har därför släppts. Det beror på att vi för närvarande inte har en brottsplats, säger Martin Svedberg.

Polisen uppmanar nu personer som tror sig sakna både en svart pilbåge och ett tangentbord att ta kontakt med polisen.