Mopedbil har voltat av vägen

En mopedbil har voltat av vägen under torsdagskvällen. Två personer har förts till sjukhus.

ANNONS
|

Olyckan har inträffat under torsdagskvällen. Räddningstjänst, polis och ambulans larmades till platsen strax innan klockan 20.

Det handlar om ett singelolycka med en mopedbil på Tenggrenstorpsvägen i Vänersborg.

– Det verkar som att den slagit runt i samband med att man har svängt, säger Stefan Joanzon, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Östra Fybodal.

Två till sjukhus

Två personer har förts till Näl.

– Vi har haft två ambulanser på plats. Båda ambulanser har lastat och två personer är alltså förda till sjukhus, säger Mia Lorén, teamledare på SOS Alarm.

Skadeläget är oklart.

– Nack- och ryggsmärtor har uppgivits, säger Ulla Brehm, presstalesperson vid polisen i region Väst.

ANNONS

Personerna ska förhöras

Räddningstjänsten har varit på plats med två brandbilar.

– Vi håller på och sanerar upp olja som läckt, säger Simon Willner, inre befäl vid Norra Älvsborgs räddningstjänstförbund.

Bakgrunden till olyckan är ännu okänd men polisen ska förhöra de två inblandade personerna och eventuellt undersöka fordonet.

– Det är upprättat en anmälan om vårdslöshet i trafik, men det för att vi ska kunna utreda det. Vi ska förhöra dem och reda ut vad det är som hänt, säger Stefan Joanzon.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS