Nu ska Årets event röstas fram

Det är dags att utse Årets event. I samband med Vänersborgsgalan presenteras vinnaren. Vem som vinner är upp till TTELA:s läsare och omröstningen startar i dag.

ANNONS
|

Rösta fram ditt favoritevent i omröstningsfältet! Bläddra i bildgalleriet ovan för att få mer info om varje nominerade event.I kategorin Årets event är dessa tio kandidater nominerade:

TRYCK HÄR FÖR ATT RÖSTA (öppnas i nytt fönster)

Priset för Årets event delas ut för andra året i rad och omröstningen pågår till och med 22 mars. Läsarna avgör och röstar fram det evenemang som varit mest betydelsefullt för Vänersborg.

– Det är ett sätt att öka delaktigheten och sätta guldkant på ett event som gått bra, säger Mia Dahlén, verksamhetsutvecklare vid Forum Vänersborg, som också projektleder Vänersborgsgalan.

Vänersborgsgalan infaller i år lördagen den 24 mars. Människor från idrott- och kulturföreningar, kommunen och näringslivet kommer vara på plats för att hedra olika insatser i området.

ANNONS

Vinnaren tilldelas en prischeck på 10 000 kronor. En summa arrangörerna hoppas ska användas till att utveckla verksamheten.

Finalisterna är framtagna av en jury som bland andra består av Forum Vänersborg, SISU och TTELA. Det kommer även delas ut andra priser under galan.

ANNONS