Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Erik Zienau

Personbil har krockat med motorcykel

En personbil krockade med en motorcykel i Vargön i Vänersborg. Räddningstjänsten, två ambulanser och polisen tog sig till platsen. Olyckan inträffade på Lilleskogsvägen och hade stor trafikpåverkan i båda riktningar.

ANNONS
|

Larmet om olyckan kom in runt 17.40 på lördagen.

– Det är en personbil och en MC som har gått ihop. Två personer inblandade, MC-föraren och personbilsföraren. Vi har tre fordon på platsen och hjälper ambulansen att ta hand om MC-föraren, jag tror att han var talbar, säger Ulrik Olsson, vakthavande befäl hos räddningstjänsten.

Olyckan skedde på Lilleskogsvägen mellan Munkesten och trafikplats Vargön. Trafiken påverkades i båda riktningar.

Vid 18.40 hade både räddningstjänst och ambulans lämnat platsen. En person avfördes med ambulans enligt SOS-Alarm.

– Personbilen körde ut från en grusväg och då krockade motorcykeln i bilen. Det är fortfarande oklart hur det är med föraren. Just nu utreds det som vårdslöshet i trafik men det finns ingen specifik misstänkt än, säger Carl Lindblom, jourhavande förundersökningsledare hos polisen.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS