Singelolycka på E45

En bil körde av vägen på E45 söder om Frändefors strax innan lunch på onsdagen, uppger Trafikverket och Trafikradion.
– Väglaget är inte bra, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson om trafikläget i regionen.

ANNONS
|

Trafikradion rapporterar att en personbil kört i diket på E45, strax söder Frändefors. Det hela ska ha skett vid 11.30-tiden på onsdagen.

Räddningstjänst och polis har inte behövt rycka ut till olyckan.

Trafikverket uppgav på sin hemsida att det under en tid rådde stor påverkan på trafiken runt det oskyddade olycksområdet. Klockan 12.15 rullade trafiken på igen.

Polisens presstalespersonen Stefan Gustafsson säger att väglaget är som det ser ut att vara.

– Det har snöat kraftigt och väglaget är inte bra. Både väderleksrapporterna och det man ser genom rutan stämmer väldigt bra med väglaget. Det gäller hela regionen – både kusten och inlandet.

ANNONS

Men trots att det snöat i regionen har det inte varit speciellt många olyckor hittills på onsdagen, menar polisen.

– Det är ingenting som är anmärkningsvärt. Det har varit några avåkningar, men det har inte föranlett mer än tio, tolv olyckor i hela regionen och det är ett ganska stort område, säger Stefan Gustafsson.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS