Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/11

Ställ din fråga till politikerna

På söndag kan du som vänersborgare få svar på just dina frågor när lokala politiker möts i en debatt på TTELA:s scen på Sanden.

Höstens val närmar sig och det märks även under Aqua Blå. På söndag arrangerar TTELA en politikerdebatt där lokala representanter från samtliga partier i kommunfullmäktige deltar.

– Nu återstår bara sommaren innan det är dags för val. Det här kommer att bli en intensiv timme och en chans för medborgarna att få besked av politikerna om var de står i olika frågor, säger TTELA:s ledarskribent Max Eskilsson.

Tillsammans med tidningens publisher Cecilia Frisk är han moderator och leder debatten.

– Politikerdebatten är ett avstamp i vår bevakning av valrörelsen och vi kommer att fokusera på lokala frågor som är viktiga i Vänersborg, säger Cecilia Frisk som utlovar en intressant och givande diskussion på scenen.

Publiken kommer att ha möjlighet att ställa frågor på plats men om det någon särskild fråga som du som läsare vill få svar på har du möjlighet att skicka in den i förväg till TTELA:s redaktion.

– Vi vill verkligen uppmuntra vänersborgarna att höra av sig med sina frågor till oss i förväg. Det är ett sätt att göra sin röst hörd och belysa vilka lokala frågor som man anser är viktiga, säger Max Eskilsson.

Enligt Max Eskilsson finns det många heta frågor som kan komma att debatteras på scenen.

– Det är ett spännande läge just nu med flera aktuella lokala frågor, till exempel biblioteket och Hallevibadets framtid. En viktig punkt är budgetbeslutet, som har skjutits fram till efter valet. Där måste vi få veta var politikerna står.

Debatten äger rum på TTELA:s scen på Sanden med start klockan 13.