Vattenfall på plats i Vänerparken.
Vattenfall på plats i Vänerparken. Bild: Annie Granzell

Strömavbrott i Vänerparken

Delar av Vänerparkenområdet i Vänersborg blev strömlöst under torsdagseftermiddagen. Bland annat har Vänerparkens förskola drabbats.

ANNONS
|

Vårdcentralen, Närhälsans rehabmottagning och Vänerparkens förskola påverkas av strömavbrottet, som inträffade vid 13.20-tiden under torsdagen.

– Vi vet inte varför det är strömavbrott, säger Robert Andersson, förvaltningsansvarig på Vänerparken.

Strömmen i nätet ska ha kommit tillbaka vid 14.30-tiden men Vattenfall, som är elnätsleverantör, kallades till Vänerparken jobba med problemet lokalt.

– Vattenfall är här och jobbar febrilt, säger Robert Andersson.

Förskolan har klarat sig utan större problem under dagen, säger verksamhetschefen Tomas Granat.

– Det är en enhet bara, så vi har valt att inte gå ut med allmän information under dagen. Förskolan har pratat med de berörda föräldrarna och stämt av om de kan hämta tidigare, säger han.

ANNONS

Vid 16.30-tiden var strömmen tillbaka i samtliga fastigheter.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS