Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Träffa TTELA i Vänersborg

Under tisdagen kommer TTELA finnas på plats i centrala Vänersborg för att prata med folk och direktsända utnämningen av nästa vardagshjälte.
– Efter en fantastisk dag i Trollhättan ser vi såklart fram emot en ännu bättre dag i Vänersborg, säger Lovisa Meijer, reporter på TTELA.

Väderleksrapporten skvallrar om soligt väder under tisdagen och då passar det bra att ta vägen förbi gågatekrysset i Vänersborg runt lunchtid. Då finns TTELA på plats med ett antal medarbetare, bland annat nyanställda sportreportern Adam Andersson. Han har under de senaste veckorna jobbat med en granskning kring en pojklagstränare i Melleruds IF och kommer berätta om det.

– Det har helt klart varit ett lite speciellt jobb att göra i många aspekter. Att berätta om problematik runt barn är alltid känsligt, men desto viktigare att göra. Vi strävar alltid efter att ha en så bred bevakning som möjligt av den lokala sportvärlden, säger Adam.

LÄS MER: Sofia är TTELA:s första vardagshjälte i juni

Nästa vardagshjälte

Under dagen kommer TTELA också utse nästa vardagshjälte och det sänds direkt på ttela.se.

– Efter en fantastisk dag i Trollhättan ser vi såklart fram emot en ännu bättre dag i Vänersborg, säger Lovisa Meijer, reporter på TTELA.

På plats kommer även Flickornas magasin finnas för att bjuda på kaffe.