Trafikolycka – bil har kört i diket

Sent på söndagskvällen kom larmet in om en olycka med en personbil som hade kört rakt fram i en rondell och in i ett räcke vid Parkvägen i Vargön. Räddningstjänsten var på plats och även polis och ambulans larmades till platsen.

ANNONS
LocationVargön||

Enligt SOS Alarm var räddningstjänsten på plats med ett fordon.

– Larmet kom in klockan 21.39 och det ska bara ha varit en person i bilen, föraren, säger Claudia Giaré, teamleader hos SOS Alarm.

Enligt räddningstjänsten hade personen själv tagit sig ur fordonet. Strax efter klockan 22 lämnade räddningstjänsten platsen.

– Vi har hjälpt vad vi kunnat, men nu behövs vi inte längre. Polisen är kvar och inväntar bärgning. Olyckan ska inte ha påverkat trafiken, det har varit öppet hela tiden, säger Simon Willner, vakthavande befäl hos räddningstjänsten.

Enligt polisen finns det inga brottsmisstankar.

– Som jag förstår det från våra enheter på plats så rör det sig om en olycka helt enkelt. Som tur är har det inte blivit några personskador och inga materiella skador heller, säger Per Sillén, jourhavande förundersökningsledare hos polisen.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS