Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
I oktober flyttar TTELA i Vänersborg sin verksamhet från Edsgatan 11 till Drottning-gatan 12, bredvid butiken dg12, där nya, fräscha lokaler ställs i ordning för tidningens verksamhet. Något som chefredaktör Morgan Ahlberg, säljchef Lennart Carlgren och administrativ chef Jan Tringe ser fram emot.

TTELA förbereder sig för nya lokaler

TTELA bryter ny mark och flyttar redaktion och annonsavdelning från Edsgatan till Drottninggatan, mitt i centrala Vänersborg. – Tidningen ska finnas mitt i verkligheten, och vad passar då bättre än vid stadens torg, säger TTELA:s chefredaktör Morgan Ahlberg.

Parterna är överens, endast teknikaliteter återstår innan affären är i hamn. I oktober ska flytten vara avklarad och verksamheten i drift i nyrenoverade lokaler på Drottninggatan 12, i kvarteret Misteln i centrala Vänersborg.

– Ingenting är ju definitivt klart innan bläcket har torkat på kontraktet, men enligt plan skrivs kontrakt denna månad. Vi förväntar oss att vara i drift i de nya, fräscha lokalerna i oktober, säger Jan Tringe, administrativ chef för Västkustmedia.

Efter ett decennium lämnar TTELA lokalerna på Edsgatan för fastigheten på Drottninggatan vid torget, där tidningen kommer att förfoga över två våningsplan. Reception och kundmottagning förläggs till gatuplanet, redaktion och annonsavdelning på plan två.

Bästa platsen

TTELA:s chefredaktör Morgan Ahlberg är nöjd med redaktionens nya placering.

– Flytten innebär inga förändringar för vår verksamhet i Vänersborg. Vårt nuvarande hyresavtal går ut i år och då såg vi en möjlighet att byta till nya ändamålsenliga lokaler. På köpet får vi även ett mycket bra läge. Tidningen ska finnas mitt i verkligheten, och vad passar då bättre än vid stadens torg, säger han.

Bättre parkering

TTELA:s säljchef Lennart Carlgren ser fram emot ”centraliseringen” av verksamheten.

– Jag tycker att det blir oerhört positivt. Vi får en fungerande verksamhet där vi sitter på ett gemensamt plan mitt i centrala stan, med säljare för sig och redaktion för sig. För vår del ökar tillgängligheten och inte minst får vi bättre parkeringsmöjligheter för våra kunder, säger han.