Två bilar i krock på E45

Två personbilar har kolliderat på E45 vid Brålanda i Vänersborgs kommun. Räddningstjänst och ambulans är på plats. En person har fått föras till sjukhus med lindriga skador.

ANNONS
|

Larmet inkom till SOS Alarm vid kvart över fem på lördagseftermiddagen om att två personbilar krockade. Enligt Trafikverket så ska flera fordon blockera E45 från Salbo till Brålanda i båda riktningarna.

– Det är två stycken personbilar som har kolliderat och det ska röra sig om fyra personer som är inblandade, samtliga är ute ur fordonen. Räddningstjänst är på plats och tre ambulanser tillkallades till platsen och en har vänt hemåt utan att lasta någon person, säger Ola Nilsson teamledare på SOS alarm

Vid tio i sex var räddningstjänsten strax på väg ifrån platsen.

– Det är två personbilar som har kolliderat. En person har fått föras till sjukhus med lindriga skador och vi är strax klara på platsen, säger Peter Gustafsson inre befäl på räddningstjänsten.

ANNONS

Vid 18-tiden var polisen kvar på plats och inväntade bärgare. Vägen hade då öppnats upp igen.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS