Två bilar skadade i brand

Räddningstjänsten larmades till en bilbrand i Vänersborg natten mot lördag. Nu söker polisen vittnesuppgifter.

ANNONS
|

Det var vid 03.30-tiden natten mot lördag som räddningstjänsten larmades till en bilbrand på en pendelparkering i Vänersborg.

Två bilar som stod parkerade intill varandra brann. Räddningstjänsten åkte ut med en enhet och kunde snabbt släcka branden.

– Det brann i båda bilarna, men vi kunde släcka så de blev inte helt utbrända, säger Simon Willner, inre befäl vid Norra Älvsborgs Räddningstjänstförbund.

Det ska inte ha varit någon spridningsrisk till andra bilar eller fastigheter.

Söker vittnen

Polisens presstalesperson meddelar att en anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats. Polisen har ingen misstänkt.

– Vi är alla innerligt trötta på bilbränderna – det drabbar vanligt folk och det ställer till problem. I nuläget har vi inget att gå på, men som vanligt är vi intresserade av vittnesuppgifter om någon sett något som man kan sätta i samband med det här, säger Gittan Carlsson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Östra Fyrbodal.

ANNONS

Den som har uppgifter att lämna kan göra det på telefon 114 14 eller på polisens hemsida.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS