Två till sjukhus efter bråk vid Restad gård

Vid 21-tiden på lördagskvällen uppstod ett bråk vid Restad gård i Vänersborg. Ett bråk som resulterade i att två personer fick föras till sjukhus.
– Sju personer ska ha varit inblandade, säger polisens vakthavande befäl Göran Carlbom

ANNONS
|

Bråket ska ha börjat inne i en butik i området kring Restad gård. Man vet ännu inte vad som låg bakom bråket men tre personer ska ha blivit skadade, två kvinnor såpass allvarligt att de fick föras till sjukhus med ambulans.

– De ska vara vakna och talbara, säger Göran Carlbom.

Den tredje skadade, en man, ska jobba på den butik där bråket började. Enligt uppgifter till Sveriges radio ska personal från Restad gård ha hjälpt till med att avbryta bråket.

Under söndagsmorgonen har polisen upprättat två anmälningar om misshandel. De personer som fick åka ambulans ska enligt polisen på morgonen endast ha haft lindriga skador.

ANNONS

Ingen person har gripits i ärendet.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS