Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Bild: Sebastian Lamotte

Vänersborgsgalan ställs in – priserna delas ut ändå

Festsugna vänersborgare får vänta – den först uppskjutna Vänersborgsgalan ställs nu in helt. Men även utan gala kommer fem av priserna, inklusive TTELA:s integrationspris, delas ut här på ttela.se.

Den sjätte upplagan av Vänersborgsgalan skulle från början tagit plats den 4 april i år, men på grund av pandemin flyttades galan först fram med förhoppningen om att den istället skulle kunna ta plats den 26:e september. Nu står det klart att så inte blir fallet.

– Det är fortfarande för många osäkerhetsfaktorer kring evenemang av den här digniteten för att vi ska kunna fullfölja, säger Stefan Leijon, evenemangsutvecklare i kommunen och adjungerad ledamot i galaarrangören Forum Vänersborgs styrelse.

LÄS MER: Vänersborgsgalan hålls i september

LÄS MER: Här är evenemangen som ställs in

Prisutdelning på ttela.se

Istället kommer fem av de priser som skulle ha delats ut på Vänersborgsgalan presenteras på ttela.se, troligtvis i början av oktober. Det handlar om hederspriser inom kategorierna: Idrott, Kultur, Näringsliv, samt Årets Evenemang och inte minst TTELA:s integrationspris.

– Jag är mycket glad för att vi i samarbete med Vänersborgs kommun och Forum Vänersborg kommer sända de olika prisutdelningarna hos oss. Precis så som vi gjorde i våras med Idrottsgalan i Trollhättan som också tvingades ställa in på grund av rådande pandemi, säger Cecilia Frisk, publisher på TTELA.

Inom kort kommer de tre kandidater som nominerats till årets integrationspris presenteras här på ttela.se.

– Integrationspriset är viktigt för oss att dela ut eftersom de nominerade uppmärksammas för insatser som gjort skillnad här. Och som speglar både TTELA:s och mina värderingar – alla människors lika värde, säger Cecilia Frisk.

LÄS MER: Vem har gjort skillnad och ska få TTELA:s integrationspris?

LÄS MER: Hon vann TTELA:s integrationspris