Vattenläcka i Hol fixad

På onsdagsmorgonen lagades en vattenläcka i Hol i Vänersborgs kommun. Totalt sex hushåll var utan vatten. Klockan 10 var läckan lagad, skriver kommunen på sin hemsida.

ANNONS
|

Det var klockan 07:20 på onsdagsmorgonen som Vänersborgs kommun meddelade att en vattenläcka upptäckts och kommer lagas under onsdagen. Läckan hittades redan under tisdagskvällen men eftersom den är så liten valde man att laga den under onsdagen.

– Med vattenläcka-mått är den inte stor. Det är hål i ett 63 millimeter rör och det upptäcktes redan igår kväll. Men eftersom den är så liten så valde vi att stänga av vattnet och börja jobba med den idag istället, berättar Stefan Parnebo, produktionschef på tekniska avdelningen på Vänersborgs kommun.

Klockan 10 var läckan lagad och vattnet ska åter ha släppts på för boende. Vattnet kan vara missfärgat till en början och det kan förekomma turbulens i rören, skriver kommunen på sin hemsida. Låt så kallvattnet spola tills det blir klart.

ANNONS

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS