Det var en lördagsmorgon att minnas för Wolfgang från Vargön.
Det var en lördagsmorgon att minnas för Wolfgang från Vargön.

Wolfgang från Vargön vann 1,8 miljoner

Det blev en lördagsmorgon att minnas för Wolfgang från Vargön. Han skrapade nämligen hem 1,8 miljoner på Triss i Nyhetsmorgon på TV4.

ANNONS
|

Wolfgang är pensionär och mångsysslare och bor i Vargön. För ett litet tag sedan köpte han hem ett par trisslotter – ett beslut han minst sagt inte skulle komma att ångra. En av lotterna visade nämligen tre klöver-symboler vilket garanterar en miljonvinst.

– Det är något man aldrig tror ska hända en själv, säger Wolfgang i ett pressmeddelande strax innan sin medverkan i direktsänd tv.

På plats i studion skrapade Wolfgang fram 15 000 kronor varje månad i tio år.

– Vinsten är en väldigt trevlig bonus. Det här var en upplevelse man inte trodde att man skulle få vara med om, säger Wolfgang.

ANNONS

Till programledare Jenny Strömstedt i studion sade han att han skulle köpa sig en cykel. Men han siktar även mot att förverkliga sin dröm att åka till Australien.

− Vad roligt att Wolfgangs dröm sedan många år äntligen kan förverkligas tack vare vinsten. Hoppas att resan blir minnesvärd. Han blev årets första vinnaren från Vargön att skrapa fram en Trissvinst i tv, säger Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin.

Vinstlotten köptes på Stora Coop Överby.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS