Italiens tidigare premiärminister Silvio Berlusconi. Arkivbild.
Italiens tidigare premiärminister Silvio Berlusconi. Arkivbild. Bild: Andrew Medichini/AP/TT

Berlusconi åter inlagd på sjukhus

ANNONS
|

Italiens tidigare premiärminister Silvio Berlusconi är åter inlagd på ett sjukhus i Milano, meddelar mediemogulens läkare i ett uttalande.

Enligt läkarna rör det sig om rutintester kopplade till den kroniska leukemi som Berlusconi tidigare diagnostiserats med.

Läkarna förklarade på fredagen att testerna som genomfördes på San Raffaele-sjukhuset, var "en del av normal praxis inom medicin".

Den 86-årige Berlusconi – som har varit Italiens premiärminister i tre omgångar – var tidigare i år inlagd under 45 dygn för behandling av en lunginfektion och för den kroniska leukemin, innan han skrevs ut för tre veckor sedan.

Nu väntas han få tillbringa åtminstone en natt till på San Raffaele-sjukhuset, enligt den italienska nyhetsbyrån LaPresse, som hänvisar till anonyma källor.

ANNONS

Berlusconis parti Forza Italia är en del av premiärminister Giorgia Melonis högerregering, men för närvarande har Berlusconi inte någon ministerpost. Men han har en plats i den italienska senaten.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS